Buro van der Schoor bestaat sinds 1970 en is reeds 35 jaar actief in gebouw onderhoud. Sedert 1998 zijn wij een samenwerking verband aangegaan met “Zeeland Raamfolie“, een Authorized 3M Windowfilm Dealer, vanaf die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in glas laminaat.Wij maken van gewoon glas veiligheidsglas!

  • Inbraakwering
  • Doorval beveiliging
  • Splinterwering (voedingsindustrie)  

Veiligheids glas laminaat (UHP van 3M) is een dunne, sterke, duurzame, zeer taaie polyester film voorzien van een speciaal ontwikkelde schokabsorberende lijmlaag – die aan de binnenkant van ramen wordt aangebracht. Deze raamfolie is voorzien van een optisch heldere lijmlaag die scherven en splinters bij glasbreuk bij elkaar houdt. Dit helpt om indringers af te schrikken en eigendommen tegen diefstal en vandalisme te beschermen. De schade kan hierdoor tot een minimum- meestal alleen het vervangen van gebroken ruiten- worden beperkt.

Deze folie is leverbaar in 3 verschillende types: twee transparante en een rookkleurige folie. Deze laatste uitvoering combineert veiligheidskenmerken me goede zonwerende eigenschappen, te weten 46 % van de zonnewarmte en een reductie van 58% van de hinderlijke schittering.

Alle films bevatten UV-filters die maximaal 99% van de schadelijke UV-stralen tegenhouden.

  Veiligheidsaspect
Het gebeurt in een fractie van een seconde: een kind valt door de ruit, een open (of dicht) geslagen tussen deur, een bal die door het raam vliegt………. De gevolgen, de rompslomp en kosten slepen zich al gauw maanden voort.

Geen hak en breekwerk
De complete beglazing vervangen is een kostbare aangelegenheid. Glaslaminaat is zonder bouwkundige aanpassingen op de bestaande beglazing aan te brengen. Gewoon…….. veiligheid per strekkende meter! 
   
 

Kinderopvang Walcheren;
Veiligheids folies / doorval beveiliging.

 

Lighting Partners Goes;
Zonwerende Raamfolies.

 

Coroos Kapelle;
Veiligheids folies / anti splinter.

 
 

Buro van der schoor
Nijverheidsweg 18
4311 RT Bruinisse

 

T: 0111 - 482 054
F: 0111 - 482 906
info@glaslaminaat.nl